Informace k zápasu v Uherském Ostrohu

Muži Spartaku mají ve středu na programu dohrávku 6. kola krajské ligy mužů v Uherském Ostrohu. Návštěvníci zápasu na zimním stadionu v Uherském Ostrohu musí splňovat aktuálně platná mimořádná opatření ministerstva zdravotnictví. Platí tedy povinnost nošení respirátoru při vstupu a po celou dobu pobytu ve vnitřních prostorech zimního stadionu a splnění podmínek O-T-N, (což znamená: plně ukončené očkování na covid-19, aktuálně platný negativní antigenní nebo PCR test, nebo potvrzení o prodělání nemoci covid-19, ne starší 180 dnů).

Všechna potřebná potvrzení je nutné fyzicky předkládat formou platného dokladu (certifikátu), platného dokladu o provedeném testu, nebo přes aplikaci Tečka s QR kódem v mobilním telefonu. Bez příslušného platného potvrzení nebo dokladu o bezinfekčnosti, nebude povolen vstup na zimní stadion !!!

Aby se netvořily zbytečné fronty, prosíme Vás, aby jste si platná potvrzení o bezinfekčnosti před vstupem do zimního stadionu připravili a osoby provádějící kontrolu je jen zkontrolují.

Samozřejmostí je, že na zimní stadion mají povolen vstup pouze osoby bez příznaků virového onemocnění (rýma, kašel, bolesti hlavy, horečka, atd.) a ti, co nemají nařízeno karanténní opatření.

Přijďte podpořit Spartak ve středu v 18:00 do Uherského Ostrohu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!