Příprava juniorského týmu, letos v barvách Ostrohu

Letos se juniorka stěhuje z Uherského Brodu do Uherského Ostrohu, kde bude působit tým, který se skládá z hráčů Ostrohu, Brodu a Hradiště. Z hráčů, kteří působili v Brodě jsou v týmu Man, Kadlčík, Šobáň, Forman a Prokeš. Tým povede trenérská dvojice Uhříček, Polehňa, která u týmu působila i v minulé sezoně. Na ledě jsme od prvního srpna, podmínky pro přípravu a působení juniorky v Ostrohu jsou zatím výborné, byla zbudována nová kabina, ledu máme dostatek, vše funguje perfektně – chválí průběh přípravy trenér Roman Uhříček. I když oproti minulým sezonám máme výrazně užší kádr, budeme se snažit udělat maximum abychom předváděli co nejlepší výkony a posunuli kluky co nejvíce výkonnostně dopředu.

HOKEJ Uherský Ostroh – HK Kroměříž 4:3sn (1:2,1:0,1:1)

Branky a asistence: 11. min. Juračka, as. Witoš, 21. min. Forman as. Juračka, 44. min. Juračka – branky v nájezdech – Macháč, Hlůšek, Polehňa

Hlas trenéra Romana Uhříčka: Začátek nám nevyšel, prohrávali jsme 0:2 po zbytečných chybách. Pak se kluci zklidnili, byli aktivnější a začali si vytvářet šance. Ve druhé třetině jsme srovnali a viděli jsme pěkné kombinace na obou stranách. Šance Kroměříže pochytal velmi dobře chytající Michal Hendrych. Ve třetí třetině jsme šli do vedení, škoda, že jsme to nedotáhli do vítězného konce v základní hrací době. Soupeř před koncem využil jedinou přesilovku kterou měl. Nájezdy kluci zvládli bravurně, Macháč, Hlůšek a Polehňa nezaváhali. Hendrych zavřel branku a bylo vymalováno. Dnes si cením, že se kluci dokázali dostat do zápasu i když prohrávali 0:2. Hráli, disciplinovaně, jen jedno oslabeni je oproti osmi vyloučeným z posledního přáteláku výrazným zlepšením. Trošku jsme před týden oprášili přesilovky a bylo to též znát. Za výhru jsme rádi, je to povzbuzením do další práce.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!