Žáci ve Valmezu neuspěli

Ve Valašském Meziříčí se mladší žáci snažili prodloužit úspěšnou sérii výher ve vzájemných zápasech. Všechny tři předchozí utkání měly podobný průběh. Broďané se tlačili do útoku, Valaši bránili a hrozili z breaků. Pokaždé se štěstí přiklonilo na hokejky Spartaku. O víkendu obrázek hry vypadal zase úplně stejně. Po dvě třetiny byli Broďané aktivnější, dokázali proměnit šance a vedli 1:3. Bohužel ve třetí třetině se domácí neuvěřitelně zvedli, štěstí se tentokrát přiklonilo na jejich stranu a Bobři dokázali utkání otočit.

Starší žáci přijeli v oslabené sestavě na led lídra soutěže. Několik hráčů Bobrů patří mezi špičku v kraji. Překvapením ale bylo, že kluci se docela dlouho drželi a domácí měli i štěstí, když se rozhodčí v 10. minutě upískl a nemohl tak uznat gól hostů na 2:2. Bohužel pro brodské pak vzaly osud utkání na své hokejky největší domácí hvězdy a ukázaly tak, proč na ně spoléhají i v krajském ročníkovém výběru. Přesto si kluci zaslouží pochvalu alespoň za snahu, kterou napravili poslední nevydařený výkon v Uherském Hradišti.

 

Mladší žáci – 22. kolo 9.2.2019

HC Bobři Valašské Meziříčí – HC Spartak Uherský Brod 4:3 (1:0, 0:3, 3:0)

Sestava: Vrága, Čechman – Gábrová, Obadal, Brulík, Sedláček – Surý, Dubrava, Šimek, Kužela, Chromek, Plšek, Salinger, Fikes, Škubal J.

Branky: Dubrava (Šimek, Gábrová), Dubrava, Šimek (Dubrava)

 

Starší žáci – 22. kolo 9.2.2019

HC Bobři Valašské Meziříčí – HC Spartak Uherský Brod 12:2 (5:1, 6:0, 1:1)

Sestava: Man – Horenský D., Škubal F., Dlabaja, Martinec – Pešák, Šobáň, Horenský T., Machalík, Gonzalez, Honza

Branky: Dlabaja (Gonzalez), Horenský T. (Pešák)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!