Prohra juniorů s Prostějovem

Regionální liga juniorů

6.1.2019

HC Spartak Uherský Brod – SK Prostějov 1913 3:6 (1:1,1:3,1:2)

Branky: 3. min. Juračka as. Bachánek, 38. min. Marek as. Bachánek as. Martinec, 41. min. Vítek as. Marek as. Buráň

Sestava: Šarman – Vranec, Marek, Vítek – Hendrych, Bouček, Liss – Martinec, Bachánek, Juračka-Kadlčík, Vaculík – Buráň, Prokeš – Macharáček, Kužílek – Bednařík, Michalec

Hlas trenéra Romana Uhříčka: Zápas jsme otevřeli brankou hned ve třetí minutě. Hosté po individuální chybě jednoho z našich nejzkušenějších hráčů srovnali v 15. minutě. V prostřední části se hrál rychlý vyrovnaný hokej, bohužel opět jsme to byli my, kteří umožnili soupeři aby se ujal vedení. Opět po našich chybách.

Do třetí třetiny jsme vstoupili perfektně sehranou přesilovkou a hned v první minutě třetí třetiny snižujeme na 3:4. Minutu poté ale opět naše zaváhání a úplně zbytečná branka posílá soupeře do vedení 3:5. Do konce třetiny jsme byli aktivnější, trefili jsme tyčku, několikrát netrefili prázdnou branku, ale na šance se nehraje, to jsme se již několikrát letos přesvědčili.

Těsně před koncem zkoušíme ještě hru bez brankáře, opět pálíme 100% šance, ale bohužel soupeř trestá a upravuje na 3:6. Dnes jsme viděli rychlý, celkem pohledný hokej. Bylo to nahoru, dolů. Klukům nemůžu vůbec vyčíst snahu a nasazení. Bohužel, udělali jsme více individuálních chyb a dali soupeři možnost je využít. Z tohoto pohledu jsme prohráli zaslouženě.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!