Utkání juniorů s Technikou Brno

Regionální liga juniorů

30.9.2018

HC Spartak Uherský Brod – VSK Technika Brno 4:3 (0:1,1:1,3:1)

Branky a asistence: 31. min. Riedl as.Vítek, 53. min. Vranec as. Martinec, 54. min. Bachánek, 60. min. Bachánek as. Kužílek

Sestava: Šarman( Vystrčil) – Riedl, Vítek, Buráň, Kužílek, Macharáček, Pospíšil, Michalec – Vranec, Marek, Martinec – Prokeš, Bouček, Liss – Hendrich, Juračka, Bachánek, Kadlčík

Hlas trenéra Romana Uhříčka: Dnes to bylo o vůli, potřebovali jsme bodovat plným počtem bodů. V 28 minutě jsme prohrávali 0:2. Opět ten samý obraz hry, měli jsme optickou převahu, měli jsme více možností ke skórování, ale soupeř hrozil z ojedinělých a nebezpečných brejků.
V 31 minutě Vojta Riedl po střele od modré a po dobré práci našich útočníků před golmanem snížil na 1:2. Ke konci druhé třetiny jsme soupeře přehrávali a měli jsme místy drtivý tlak, ale vyrovnání nepřicházelo. Zahřmělo až v 53 minutě. Pepa Vranec důrazně dokázal dorazit puk do sítě. V 54 minutě aktivní Adam Bachánek upravuje na 3:2 pro nás. Kluci ožili, bohužel šikovný útočník soupeře dobře zvládl situaci jeden na jednoho a s velkou dávkou štěstí upravil na 3:3.
Detektivku ukončil 5 sekund před koncem Adam Bachánek, který po nahrávce Martina Kužílka dokázal s ledovým klidem prostřelit brankáře a rozhodl o tom, že důležité body zůstávají v Uherském Brodě.
Náš výkon nebyl ideální, ale cením si snahy celého týmu zápas otočit, kluci to nezabalili hráli do poslední sekundy a povedlo se to.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!