Utkání juniorů s Warriors Brno

28.9.2018

HC Spartak Uherský Brod – HCM Warriors Brno 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

Sestava: Vystrčil(Šarman) – Riedl, Vítek, Buráň, Kužílek, Macharáček, Pospíšil, Michalec – Vranec, Marek, Martinec – Prokeš, Bouček, Liss – Hendrich, Juračka, Bachánek, Kadlčík

Hlas trenéra Romana Uhříčka: Utkali jsme se se soupeřem, který ještě loni hrál juniorskou extraligu a v letošní sezóně chce udělat vše proto, aby se vrátil zpět mezi elitu. V letošní sezoně ještě neprohrál.
K zápasu jsme ale nenastupovali s tím, že bychom se chtěli bránit a strachovat o výsledek. Od začátku jsme naordinovali aktivní hru, chtěli jsme zkusit, jak naše družstvo obstojí ve srovnání s favoritem. Fanoušci viděli kvalitní utkání dvou vyrovnaných soupeřů. My jsme bohužel udělali chybu v naší přesilovce 5:3, kdy nám po chybné přihrávce na modré čáře ujel hráč hostů a brejk zakončil. Druhou branku hosté přidali až těsně před koncem, opět chyba a brejk soupeře, ale tady to pramenilo z přemíry snahy vyrovnat.
Největší nedostatek jsem viděl v koncovce, branky nedáváme, nesvádím to na nedostatek štěstí, ale prostě kluci musí přidat v důrazu v zakončení, bohužel to někdy bolí, ale jinak to nepůjde. Doma nemůžeme hrát bez vstřelené branky.
K celkem dobrému výkonu mužstva musím ještě podotknout, že výborně zachytal Petr Vystrčil a v některých partiích zápasu mužstvo podržel.
Chtěl bych fanoušky pozvat na nedělní odpoledne, hrajeme důležité utkání s dalším kvalitním Brněnským soupeřem s Technikou Brno.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!