Junioři vstoupili do soutěže vítězně

Technika Brno-HC Uherský Brod 1:3 (0:1,1:1,0:1)

 

Branky a asistence:

19. min-Martinec as.Riedl a Prokeš

31. min-Vranec as.Vítek a Marek

46. min-Prokeš as.Vítek

 

Sestava HC UB: Chromý-Riedl,Vítek,Marek,Vranec,Martinec,Macharáček, Pospíšil,Liss,Bouček,Kadlčík,Prokeš,

 

Hlas Trenéra: Vstoupili jsme do zápasu soustředěně, přečkali jsme počáteční nápor domácích a postupně jsme se začínali dostávat do šanci. Kluci předváděli účelnou hru, hráli jednoduše, dobře bruslili, nepouštěli hráče Brna do vyložených šancí a když už to někdy před naší brankou hořelo, dobře zakročil golman Lukáš Chromý.

V 19. minutě jsme šli do vedení brankou Tomáše Martince po asistenci Vojty Riedla a Tondy Prokeše po dobře sehrané přesilové hře.

Na začátku druhé třetiny jsme byli přísně potrestání za sporný pozdní příchod z kabiny. Soupeř přesilovku využil a srovnal na 1:1. Po té následovala série sporně posouzených zákroků a soupeř hrál několik přesilovek, kluci početní výhody přečkali. V 31. minutě jdeme opět do vedení první letošní zásah si připsal Pepa Vranec po asistenci Michala Vítka a šikovného centra Honzy Marka.

Ve třetí třetině měli kluci hru pod kontrolou, nepustili soupeře do zápasu. V 46. minutě po závaru před soupeřovou brankou pojistil výhru Tonda Prokeš. Zbytek zápasu jsme si již zkušeně pohlídali a nedali jsme soupeři šanci na srovnání výsledku.

S předvedenou hrou celého mužstva a brankáře jsme dnes byli spokojeni. Body z Brna jsou příjemné, příští týden je musíme potvrdit v pátečním domácím zápase s Boskovicemi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!