V Kroměříži získal dorost druhý bod po nájezdech

HK Kroměříž – HC SPARTAK Uherský Brod  3:4 sn  (0:1, 2:0, 1:2, 0:1)

Branky a asistence:
20‘  Zalubil  (Pochylý, Buráň)
49‘  Šmíd  (Kužílek)
51‘  Šašinka  (Buráň)
60‘  proměněné nájezdy: Vranec, Zalubil, Uhříček

HC SPARTAK Uherský Brod:
Vystrčil – Buráň, Uhříček – Macharáček, Kužílek – Bouček, Zalubil, Rusler –  Pochylý, Šašinka, Kočica – Vranec, Šmíd, Vaculík – Fuga.
Trenéři: R. Uhříček, F. Vaněk

Hlas trenéra:
V dnešním zápase nám chybělo pět hráčů, kteří hrají vždy v základní sestavě. Ovšem i tak jsme do Kroměříže odjeli s cílem vyhrát. První třetinu jsme zvládli dobře. Domácí nedali přísně nařízené trestné střílení, ale i přesto naše vedení 0:1 mohlo být i vyšší. Třetinu jsme odehráli aktivně a byli jsme lepším mužstvem.
Ve druhé části jsme se nechali trestuhodně vylučovat. Domácí hráči se dostali do tlaku a vstřelili nám dvě branky. Do kabin odcházeli s vedením 2:1.
O poslední přestávce jsme totálně přeskupili složení útoků. Kluci potřebovali nový impuls, změnu. Opatření zabralo a kluci ožili a nakonec urvali vedení na naši stranu.
Škoda, že jsme ho neudrželi až do samotného konce. Zbytečná chyba v naší třetině a domácím jsme nabídli vyrovnání na 3:3.
Samostatné nájezdy zvládá Petr Vystrčil na výbornou, branku prostě zavřel a nic nepustil, domácí tak neměli šanci.
Naše nájezdy úspěšně začal Pepa Vranec, skóroval i Kuba Zalubil a vítěznou pojistku zařídil Kuba Uhříček a tak dva body bereme všemi deseti.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!