Zápas s Velkým Meziříčím se nehrál, natěšené hráče i diváky zklamala rolba

HC SPARTAK UHERSKÝ BROD  –  HHK VELKÉ MEZIŘÍČÍ
Utkání se nehrálo a je odloženo!

Když v 16.30 hod vyjeli na brodský led oba mančafty, ještě netušili, že si spolu dneska nezahrají.

Po úvodním kole z minulého týdne k nám přijel lídr soutěže z Velkého Meziříčí. Ten v zahajovacím utkání sezóny doma předvedl exhibici a zvítězil vysokým rozdílem 8:2 nad Uničovem. Naši hráči naopak ztratili doma všechny body s Kroměříží a tak diváci očekávali zajímavý duel. Rozbruslení před zápasem proběhlo jako obvykle, mladíci na závěr posbírali puky a všichni hráči odešli do kabin.

Dále na led vyrazila rolba, ale už zvuk jejího motoru nevěstil nic dobrého. Šofér zamířil do první zatáčky, ovšem ani tu nedokončil. Mašinka odmítla poslušnost, několikrát to v ní hrklo a bylo hotovo. Oživovací pokusy ve strojovně nepřinesly kýžený výsledek, svoji práci odmítla. Zlý jazykové tvrdí, že má odslouženo a že v letošní sezóně už vlastně přesluhuje. Vyslyší zodpovědní tato znamení a dočkáme se v Brodě odpovídajícího stroje? Nápovědou všem už vlastně byla nedávná porucha rolby během srpnové tréninkové přípravy.

Prozatím budeme čekat na vyřešení této nenadále situace a pak s chutí vyrazíme dohánět tréninková manka.

Domácí diváky opět zveme na brodský stadion hned v příštím týdnu, kdy budeme hostit celek z Blanska a to v sobotu 30.09. v obvyklém čase od 17:00 hodin.

I přesto, že bude u nás růžencová pouť, věříme, že si najdete cestu i na zimní stadion a tímto Vám předem přejeme pěkné hody!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!