Online týden hokeje – Webinář k online Týdnu hokeje

Webinář k online Týdnu hokeje

Online Týden hokeje vyvrcholil v neděli 29. listopadu téměř dvouhodinovým webinářem, jehož náplní byla diskuze nad tématy, které rodiče mladých hokejistů zaznamenali v průběhu předchozích šesti dnů na kanálech Pojď hrát hokej. Do diskuze s moderátory Slavomírem Lenerem a Zdeňkem Novotným se zapojili experti z různých oblastí týkajících se rozvoje mladého hokejisty jako např. škola, správná strava, psychika a další. Pokud tedy máte doma mladého hokejistu, doporučujeme webinář zhlédnout. Rady od Filipa Pešána, Marie Skalské nebo Oldřicha Kališe se vám jistě budou hodit.

Banner

Kdo se webináře zúčastnil?
  • Václav Petráš (Vývoj psychiky mladého sportovce)
  • Marie Skalská (Stravování mladých sportovců)
  • Andrej Šustr (Hokej a škola)
  • Oldřich Kališ (Hokejový trénink doma)
  • Filip Pešán (Systém výchovy v Českém hokeji)
  • Miroslav Budoš (Trénink a ochrana zdraví v době koronaviru)

Každý den v průběhu celého online Týdne hokeje si rodiče mladých hokejistů mohli přečíst o jiném důležitém tématu a zároveň mohli na sociálních sítích projektu Pojď hrát hokej (FacebookInstagram) pokládat své dotazy.

V rámci nedělního webináře pak na tyto otázky odpovídali jednotliví odborníci na danou problematiku. Vysílání online webináře začalo v neděli v 17.00 jednak na oficiálních stránkách projektu, tak i na Facebooku Pojď hrát hokej. Moderátory nedělního webináře k online Týdnu hokeje byli Zdeněk Novotný a Slavomír Lener.

Děkujeme všem expertům za jejich odborné rady a všem rodičů za pozornost a položené otázky. Jsme rádi, že jsme v době zavřených zimních stadionů mohli předložit rodičům alternativní program.

Věříme, že další Týden hokeje bude už plnohodnotně na zimních stadionech plných smějících se dětí.

Zdroj zde.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!