Spartak začne krajskou ligu domácím zápasem s Moravskými Budějovicemi

Spartak bude letos tradičně hrát v Krajské lize mužů Jižní Moravy a Zlína. První ligové zápasy se odehrají již tuto sobotu 19. září. Spartak začne později, o to víc ale bude mít nabitý a náročný úvodní program. První zápas odehrají Broďané ve čtvrtek 24. září v 18:00 proti nováčkovi soutěže – Moravským Budějovicím. Hned o víkendu v sobotu 26. září nastoupí Spartak v 17:00 v Uherském Ostrohu a ve státní svátek v pondělí 28. září v 17:00 v Brodě vyzvou domácí hokejisté Velkou Bíteš. Seznam všech zápasů Spartaku v základní části je zde.

V lize letos dojde k několika změnám. Soutěž bude mít proti loňsku o dva účastníky méně, týmů bude 12 a pokud to situace dovolí, odehraje každý tým v základní části 22 zápasů. Počet týmů se zmenšil z několika důvodů. Velké Meziříčí využilo nabídnuté šance a vyzkouší si účast v druhé lize. Tým TJ Sokol Březina letos nepodal přihlášku do soutěže, celek Uničova zase přešel z naší skupiny do Krajské ligy Moravskoslezského kraje. Nováčkem jsou Moravské Budějovice. Dlouho to vypadalo, že tým, který loni hrál druhou ligu, sice podal přihlášku do krajské ligy, hrát ji ale nebude. Nakonec ale opravdu nastoupí a doplnil tedy počet účastníků ligy na 12.

O co kratší je základní část, o to delší bude v letošním ročníku pro postupující týmy play-off. Všechna kola od čtvrtfinále by se měla hrát na tři vítězná utkání, naplánovaný je i souboj na dva vítězné zápasy o třetí místo. Vítěz play-off má právo účastnit se bojů v kvalifikaci o 2. ligu.

Program celé základní části se nachází zde.

Na našem webu je jako obvykle k dispozici kalendář zápasů všech kategorií Spartaku. Každý, kdo používá Google kalendář, si může zápasy kategorie, která ho zajímá, přidat do vlastního kalendáře a bude tak mít vždy po ruce aktuální termíny zápasů. Události v kalendáři se pravidelně automaticky aktualizují dle informací krajského svazu. Do kalendáře na našich stránkách se dostanete přes DOMŮ->Kalendář, nebo přímo zde.

Facebookové stránky klubu naleznete zde, videa ze zápasů na youtube kanále zde.

Seznam účastníků KLM 2020-21: Dynamiters Blansko HK, HC Brumov-Bylnice, HC Lvi Břeclav, HC Spartak Uherský Brod, HC Spartak Velká Bíteš, HC Štika Rosice, HC Uherské Hradiště, HK Kroměříž, HOKEJ Uherský Ostroh, Moravskobudějovický HOKEJ, SKMB Boskovice, SHKM Hodonín.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!