Žáci o víkendu hráli se Vsetínem a s Kroměříží

Mladší žáci domácí utkání se Vsetínem odehráli velice dobře. Od začátku jsme viděli od obou týmů rychlý hokej se zodpodvědným přístupem. Jediné, co malým borcům Spartaku chybělo, byla úspěšná koncovka. Vsetínští právě větším důrazem v zakončení strhli vítězství na svou stranu. Výsledek ale není důležitý, hlavní je poznání, jak se hra mladších žáků od začátku sezony posunula.

Starší žáci inkasovali hned v prvních střídáních dva góly, což ovlivnilo průběh celého zápasu. Naši kluci sice bojovali a dokázali vstřelit góly, Vsetín ale stále udržoval náskok ze začátku zápasu. Ve třetí třetině hosté zasadili rozhodující rány do domácí sítě a v poklidu dovedli zápas do vítězného konce.

V neděli v Kroměříži šlo v obou zápasech o hodně. Mladší žáky čekal přímý souboj o páté místo v tabulce. Broďané opět předváděli aktivní hokej a domácí vsadili na to, co umí nejlépe – perfektní defenzívu a brejky. A dlouho jim to vycházelo. Přestože naši soupeře mnohorkát uzamkli v jejich obranném pásmu a šli dvakrát do vedení, domácí z ojedinělých šancí dvakrát srovnali. Nakonec pomohla Spartaku soupeřova přesilovka, kdy se Kroměříž přestala soustředit na svou úpornou defenzívu. Broďané podnikli rychlý protiútok do otevřené obrany a domácí už na tento gól nedokázali odpovědět.

Starší žáci šli do utkání s tím, že poraženému z týmů zůstane Černý Petr v podobě poslední pozice v soutěži. Naši kluci se rychle ujali vedení a i když se domácí pořád drželi na dostřel, tak Spartakovci nedovolili soupeři v průběhu utkání srovnat a nakonec gólem do prázdné sítě potvrdili úspěšný výlet do Kroměříže.

 

Mladší žáci – 26. kolo 16.3.2019

HC Spartak Uherský Brod – Valašský hokejový klub 1:3 (0:1, 1:1, 0:1)

Sestava: Vrága, Čechman – Obadal, Gábrová, Brulík, Horenský, Šmíd – Plšek, Dubrava, Šimek, Surý, Sedláček, Kužela, Salinger, Chromek, Fikes

Branka: Šimek (Obadal)

 

Starší žáci – 26. kolo 16.3.2019

HC Spartak Uherský Brod – Valašský hokejový klub 5:10 (1:2, 3:4, 1:4)

Sestava: Popelka – Kopřiva, Martinec, Dlabaja, Konečný – Pešák, Šobáň, Horenský D., Machalík, Gonzalez, Honza

Branky: Horenský, Dlabaja, Dlabaja, Šobáň (Horenský, Pešák), Pešák (Šobáň, Kopřiva)

 

Mladší žáci – 27. kolo 17.3.2019

HK Kroměříž – HC Spartak Uherský Brod 2:4 (1:1, 1:1, 0:2)

Sestava: Vrága, Čechman – Obadal, Gábrová, Brulík, Horenský – Plšek, Dubrava, Šimek, Surý, Sedláček, Šmíd, Salinger, Chromek, Fikes

Branky: Šimek (Dubrava, Obadal), Šmíd (Sedláček, Plšek), Šimek (Horenský), Surý (Dubrava. Brulík)

 

Starší žáci – 27. kolo 17.3.2019

HK Kroměříž – HC Spartak Uherský Brod 3:6 (0:2, 1:1, 2:3)

Sestava: Popelka – Kopřiva, Martinec, Dlabaja, Konečný – Pešák, Šobáň, Horenský D., Machalík, Gonzalez, Honza

Branky: Kopřiva, Šobáň (Horenský, Dlabaja), Dlabaja, Šobáň (Machalík, Kopřiva), Šobáň (Pešák, Konečný), Machalík

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!