Junioři vyhráli nad Karvinou po nájezdech

Regionální liga juniorů

10.2.2019

HC Spartak Uherský Brod – SK Karviná 4:3 sn (0:1, 0:2, 3:0)

Branky: 46. min. Marek, 57. min. Martinec as.Buráň as.Riedl, 57. min. Martinec as.Vranec

Sestava: Vystrčil – Martinec, Marek, Vranec – Juračka, Bouček, Liss – Vaculík, Kadlčík – Buráň, Forman – Pospíšil, Riedl – Michalec

Hlas trenéra Romana Uhříčka: Po pátečním jednoznačném vítězství si kluci i přes naše upozornění mysleli, že se soupeř porazí sám.Opticky měli převahu se spoustou šancí ,ale chyběl důraz. Všechny tři branky jsme dostali po dorážkách od důrazného a obětavě bojujícího soupeře, který byl důraznější před oběma brankami.
Až poslední třetina přinesla zlepšení. Ve 46. minutě proměnil nájezd Honza Marek. V 57. minutě jsme si vzali oddechový čas a využili přesilovku pět na tři a následně i pět na čtyři, obě dvě branky vstřelil dobře hrající Tomáš Martinec. Ještě půl minutky před koncem jel Honza Marek sám na gólmana, ale dobře chytající golman Karviné výhře za tři body zabránil.
V samostatných nájezdech zachytal dobře Petr Vystrčil, když pustil za záda jen jeden nájezd. V Brodském dresu se trefili Juračka a Martinec. S výkonem jsme spokojeni nebyli, ale i vydřená výhra se počítá.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!