Na stadionu u Olšavy proběhla další úspěšná akce „Týden hokeje“

V úterý dne 22. 1. 2019 od 16:00 hodin pořádal hokejový klub HC SPARTAK na zimním stadionu v Uherském Brodě program pro rodiče a děti, v rámci akce „TÝDEN HOKEJE“ a pod záštitou ČSLH.

Akce, která byla určená dětem od 4 do 8 let, se zúčastnilo 26 nadšených dětí, které se při vstupu zapsaly, dostaly reprezentační dres, krekry a odznáčky. Následovala pro ně krátká video prezentace o ledním hokeji, o našem klubu a podrobně o podpoře programu „POJĎ HRÁT HOKEJ“. Dětem a rodičům se rovněž představil předseda klubu Miloslav Gureň a jeho další činovníci a trenéři. Rovněž následovala ukázka obklékání výstroje a samostatnosti hráče druhé třídy Oskara Šmída.

Poté se všichni přemístili do šaten a po obutí bruslí, helem a rukavic vyrazily děti i s rodiči na ledovou plochu, kde na ně již čekalo 9 usměvavých trenérů.

Inspirací, co se vše dá naučit za jednu až dvě sezóny, byla novým zájemcům ukázka minihokeje našich nejmladších hráčů. Následovalo rozdělení dětí na několik stanovišť, kde si postupně vyzkoušely překážkovou dráhu, závody a hry s míči, střelecký koutek a jiné další soutěže.

Všechny děti jsme na závěr odměnili krekry „Bombers“ za šikovnost, snahu a hlavně dobrou náladu. Památkou všem zúčastněným také byla společná fotografie s trenéry.

Věříme, že většina dětí již absolvuje náš příští sobotní trénink v bruslařské školce od 7:45 hodin.

Závěrem chceme poděkovat všem, kteří se sportovní akce zúčastnili a rovněž všem, kteří vypomáhali s její přípravou a zdárným průběhem.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!