Třetí kolo soutěže žáků

Ve sváteční pátek ve třetím kole soutěže žáci přivítali celky Uherského Hradiště. Hradiště tak mohlo odčinit prohru mužů z předchozího dne aspoň v mládežnické kategorii.

Kdo by na začátku řekl, že rychlý inkasovaný gól u mladších žáků bude zároveň posledním úspěchem hradišťských v tomto utkání? Naši postupně přebrali otěže zápasu a soupeř hrající bez opor, které již nastupují za starší žáky, tedy neměl šanci dostat se zpátky do utkání. Gólově se prosadili i ti, kteří byli v Hradišti navíc a hostují v Brodě.

Starším žákům Hradiště sice chyběly největší hvězdy, které již vypomáhají dorostencům, přesto od začátku bylo jasné, že tady ovládne hru hostující celek a poslední z derby bude patřit hradišťským. Naši kluci po pár inkasovaných gólech rezignovali na snahu zastavit rozjetého soupeře a obzvlášť když na ledě byla jeho první lajna, tak naši pětku úplně vymazala ze hřiště. Pokud se naši dostali do vyložené šance, zaúřadoval perfektní soupeřův gólman.

 

Mladší žáci – 3. kolo 28.9.2018

HC Spartak Uherský Brod – HC Uherské Hradiště 8:1 (4:1, 3:0, 1:0)

Sestava: Vrága, Čechman – Sedláček, Obadal, Horenský T., Brulík  – Surý, Dubrava, Šimek, Kužela, Fikes, Šmíd, Škubal J., Krupka, Gábrová

Branky: Kužela, Horenský, Kužela (Dubrava), Fikes (Šmíd, Horenský), Šimek (Obadal), Kužela (Horenský, Fikes), Šimek (Dubrava), Gábrová (Brulík)

 

Starší žáci – 3. kolo 28.9.2018

HC Spartak Uherský Brod – HC Uherské Hradiště 1:22 (0:5, 1:7, 0:10)

Sestava: Popelka, Man – Dlabaja, Martinec, Kopřiva, Konečný – Šobáň, Pešák, Horenský D., Machalík, Gonzalez, Škubal F.

Branka: Šobáň

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!