Dorost hodně potrápil domácí Šumperk, ale body neveze

HK Mladí draci Šumperk – HC SPARTAK Uherský Brod  4:3  (2:1, 1:1, 1:1)

Branky a asistence:
03‘  Zalubil  (Kužílek)
38‘  Uhříček  (Zalubil)
47‘  Zalubil

HC SPARTAK Uherský Brod:
Vystrčil (Krpálek) – Buráň, Uhříček – Macharáček, Pospíšil – Man, Michalec – Pochylý, Zalubil, Vranec – Kužílek, Bouček, Rusler –  Kočica, Juračka, Nezval – Vaculík.
Trenéři: R. Uhříček, F. Vaněk

Hlas trenéra:
Na naší soupisce bylo pět hráčů ročníku 2002 a 2003 a sedm hráčů ročníku 2001. Liga staršího dorostu, kterou hrajeme je pro hráče ročníku 1999, 2000 a 2001.
Trošku jsem měl strach, jestli jsme neomladili až příliš. Naopak zase chceme, aby se nám ukázali i hráči, kteří budou nastupovat za starší dorost v příští sezóně.

Vstup do zápasu perfektní, ujali jsme se vedení po brance Zalubila. Pak soupeř trestal naši tradiční slabinu, nedůraz v obranné třetině. Nabídli jsme tak vyrovnání a soupeř toho využil. Do konce třetiny jsme chybovali ještě jednou a do kabin se tak odcházelo za stavu 2:1 pro domácí.

Druhá třetina přinesla absolutně vyrovnaný hokej, byli jsme domácímu favoritu rovnocenným soupeřem. Na zvýšení Šumperka na 3:1 jsme odpověděli brankou po akci dvou Jakubů, pěknou akci připravil Kuba Zalubil a skóroval Kuba Uhříček.

Do třetí třetiny jsme nastoupili za stavu 3:2 pro domácí s cílem otočit skóre a odvést si senzační výhru. Byli jsme dokonce aktivnější a po střele Jakuba Pochylého zvonila i tyčka.
Bohužel soupeř našel vrátka v naší otevřené obraně, upravuje na 4:2. Pořád se ale nevzdáváme a Kuba Zalubil upravuje opět o gól na 4:3. Závěrečná hra bez brankáře nám již srovnání nepřinesla.

Troufám si říct, že dnes jsme odvedli jeden z nejlepších výkonů v sezoně. O body jsme přišli pouze zbytečnými zkraty v úvodní třetině. Škoda, že dobrý výkon nebyl ohodnocen bodově.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!