Dorost doma překvapil favorita z Brna a porazil Techniku na nájezdy

HC SPARTAK Uherský Brod – VSK Technika Brno  4:3 sn  (1:2, 2:1, 0:0)

Branky a asistence:
16‘  Michalec  (Fuga)
32‘  Rusler  (Buráň, Uhříček)
40‘  Vranec  (Šašinka)
60‘  proměněné nájezdy: Vranec, Rusler, Uhříček

HC SPARTAK Uherský Brod:
Vystrčil – Buráň, Uhříček – Pospíšil, Kužílek – Macharáček, Michalec – Bouček, Hendrych, Rusler –  Pochylý, Vranec, Šašinka – Vaculík, Kočica, Fuga.
Trenéři: R. Uhříček, F. Vaněk

Hlas trenéra:
Pohled na tabulku a na soupisku mužstva Techniky, kde figurovalo sedm hráčů nejstaršího  ročníku 1999 oproti našemu jednomu, dávalo tušit, kdo bude v dnešním utkáním favoritem.
Nezvládli jsme začátek zápasu a už ve 4. min jsme prohrávali 0:2.V 16. min se šikovně uvolnil František Fuga a vybídl ke skórování Štěpána Michalce, 1:2. Přidali jsme na bruslení a do konce třetiny jsme už byli lepším týmem.
Bohužel ve druhé části jsme polevili a soupeř ve 30. min zvyšuje na 1:3. V přesilovce ve 38. min při počtu pět na tři, snižuje na 2:3 pěknou střelou z první Dominik Rusler po asistenci Buráně a Uhříčka. Ve 40. min vyrovnává na 3:3 Josef Vranec po asistenci Šašinky.
Třetí třetina přinesla zajímavý hokej se spoustou šancí, obě mužstva udržovaly diváky v napětí, ale rozhodující branka v normální hrací době nakonec nepadla.
Rozhodnutí tedy přinesly až samostatné nájezdy. Náš brankář Petr Vystrčil zavřel bránu a nepustil ani jeden Brněnský nájezd.
Naši střelci byli úspěšní. První nájezd úspěšně zakončil Pepa Vranec, ve druhém uspěl Dominik Rusler a pojistku v rozhodujícím nájezdu přidal Jakub Uhříček.
Nyní nás čeká další část sezóny. Ve finálové skupině absolvujeme do půlky března 28 zápasů s kvalitními soupeři ze severní moravské skupiny.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!