Starší dorost vyhrál další venkovní utkání i v Brumově

HC Brumov-Bylnice – HC SPARTAK Uherský Brod  2:5  (0:3, 2:0, 0:2)

Branky a asistence:
11‘  Zalubil  (Uhříček, Flora)
15‘  Uhříček
16‘  Vranec  (Kočica)
45‘  Pochylý  (Zalubil, Kočica)
60‘  Buráň  (Zalubil)

HC SPARTAK Uherský Brod:
Vystrčil (Peterka) – Buráň, Uhříček – Pospíšil, Kužílek – Macharáček, Michalec – Bouček, Zalubil, Flora – Šmíd, Hendrych, Pochylý – Kočica, Vranec, Šašinka – Vaculík.
Trenéři: R. Uhříček, F. Vaněk

Hlas trenéra:
Utkání bylo do 10. min vyrovnané, útoky se přelévali ze strany na stranu. V 11. minutě jsme využili první přesilovku Kubou Zalubilem po asistenci Jakuba Uhříčka. V 15. min si na modré čáře rukou zpracovává soupeřem vyhozený puk Kuba Uhříček a přesně trefenou bombou k tyči zvyšujeme na 2:0. V 16. minutě odskakujeme už na 3:0 když skóruje Pepa Vranec po asistenci Matyáše Kočici. Do kabiny odcházíme s vedením 3:0, pěkný vstup.

Druhá třetina přinesla úplně jiný obraz hry, do 11. min jsme měli už 5 vyloučených. Soupeř se dostal více do hry, věřil si více na puku a zaslouženě vyhrál druhou třetinu 2:0. Druhou třetinu jsme odehráli špatně, kluci si mysleli, že náskok 3:0 je v hokeji dostatečný, ale bojující hráči Brumova je vyvedli z omylu.

K poslední části hry kluci přistoupili opět zodpovědně. Zvládli nápor hráčů Brumova, kteří hráli o zachování naděje o účast ve finálové skupině. Zlepšený výkon korunovali brankami Kuby Pochylého po asistenci Zalubila a Kužílka. Do prázdné branky 15 sekund před koncem dává pojistku David Buráň.
Dnes jsme potřebovali 3 body, věděli jsme, že soupeř šel výkony nahoru. Kluci i přes výpadek ve střední části hry svůj úkol zvládli a dostali se zpět do zápasu. Děkuji jim za předvedený výkon.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!