Dorost doma vletěl na Brumov a o výhře rozhodl již v první třetině

HC SPARTAK Uherský Brod – HC Brumov-Bylnice  7:3  (4:0, 2:3, 1:0)

Branky a asistence:
06‘  Zalubil
14‘  Vranec  (Šašinka)
14‘  Flora  (Zalubil)
19‘  Flora
32‘  Buráň  (Bouček)
36‘  Zalubil
52‘  Zalubil

HC SPARTAK Uherský Brod:
Peterka (Vystrčil) – Buráň, Hrabec – Pospíšil, Kužílek – Michalec, Macharáček – Bouček, Zalubil, Flora – Šmíd, Hendrych, Rusler – Vranec, Šašinka, Pochylý – Fuga, Vaculík, Kubiš.
Trenéři: Uhříček, Vaněk

Hlas trenéra:
Poslední zápasové výsledky Brumova byly dobré, proto jsme nemohli pomýšlet na to, že v přípravě jsme dnešního soupeře dvakrát porazili. Připomínám, ale že i my jsme v minulém zápase v Kroměříži předvedli také dobrý hokej. Dnes jsme si dali jednoznačný cíl, že musíme bodovat. Kluci k zápasu přistoupili zodpovědně a první třetinu jsme vyhráli 4:0. I přes naše trenérské upozornění přišlo ve druhé části uspokojení a kluci přestali hrát systém, který po nich vyžadujeme. Soupeř začal napadat ve dvou až třech hráčích. Naši kluci zbytečně přidržovali puky a dostávali se tak pod tlak a výsledkem bylo, že jsme druhou třetinu prohráli.
O druhé pauze jsme v kabině situaci rozebrali a závěrečnou třetinu jsme již zase měli pod kontrolou. Kýžený výsledek se dostavil a body zůstali doma, dnešní cíl jsme tedy splnili a za to všem klukům děkuji.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!