Těsná prohra staršího dorostu v Kroměříži

HK Kroměříž – HC SPARTAK Uherský Brod  3:1  (2:1, 1:0, 0:0)

Branky a asistence:
10‘  Uhříček  (Flora)

HC SPARTAK Uherský Brod:
Peterka – Buráň, Uhříček – Pospíšil, Kužílek – Michalec, Hrabec – Bouček, Zalubil, Flora – Šmíd, Hendrych, Rusler – Vranec, Šašinka, Macharáček – Pochylý.

Hlas trenéra:
Další zápas nás čekal na Hané v Kroměříži. Náš dnešní soupeř využívá v plné výši možnost střídavých startů hráčů ze sousedního extraligového Zlína. Proto jsme věděli, že nás čeká těžký zápas s posíleným soupeřem. Od prvního hvizdu se hrál rychlý a zajímavý hokej. Do vedení jsme se dostali po střele Jakuba Uhříčka od modré čáry v 10 minutě. Domácí odpověděli dvěma zásahy ve 12 a 16 minutě. Do kabin se šlo za stavu 2:1 pro domácí.
Ve druhé části se hrál opět vyrovnaný hokej. Smolná pro nás byla 39. minuta. Martin Hrabec nešťastně fauloval kolenem, za což nafasoval přísný trest 5 + do konce zápasu. Při následném oslabení se námi vyhozený puk po plexiskle nelogicky  odrazil před naši branku, kde se náhodně nacházel hráč Kroměříže, který tuhle nahrávku od paní štěstěny plně využil.
Zbytek přesilovky jsme již na začátku třetí části s  přehledem ustáli. Poslední třetina byla ve znamení dobývání kroměřížské branky. Bohužel, proměňování šancí je doposud naše slabina, což jsme opět potvrdili. I přes těsnou prohru můžu říct, že hráči předvedli velmi slušný a sympatický výkon.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!