Závěrečný turnaj přípravky v Uherském Ostrohu

Naše nejmenší přípravka se na začátku dubna zúčastnila posledního turnaje v letošní sezóně na půdě hokejového klubu v Uherském Ostrohu. Turnaje se společně s námi zúčastnily oddíly Hokej Uherský Ostroh, SHK Drtiči Hodonín a HC Bobři Valašské Meziříčí. Pro řadu kluků to byl i první vstup do hokejových zápasů, ze kterých si odnesli své první sportovní zážitky. Vinou onemocnění s námi neodcestoval gólman Jakub Suč, který byl určitě duchem s námi po celou dobu turnaje. Jeho roli si po všechny zápasy vyzkoušel jeden z hráčů, Lukáš Stehlík, který se s touto rolí popral skvěle.

Kluci z obou týmů A i B si vedli skvěle, připsali si výhry, zakusili i prohry a do příští sezóny se tak máme všichni na co těšit.

Vedení přípravky za doprovodu fanklubu rodičů by chtělo poděkovat všem dětem za dobrou práci v sezóně a také za vystoupení na závěrečném turnaji.

Výsledky „A“ tým:
HC UB – Valašské Meziříčí 4:8
HC UB – Hodonín 9:4
HC UB – Uherský Ostroh 5:4

Výsledky „B“ tým:
HC UB – Valašské Meziříčí 3:3
HC UB – Hodonín 11:6
HC UB – Uherský Ostroh 7:12

Sestavy:
„A“ tým: Čechman Ondra – Šiller Lukáš, Man Filip, Fojtách Max, Sedláček Jaroslav, Šmíd Oskar, Bodiš Sam, Šimoník Jakub, Suchánek Filip, Slováček Viktor
„B“ tým: Stehlík Lukáš – Heča Marek, Kundrata Zdeněk, Kundrata David, Omasta Max, Švidrnoch Marek, Patka Teodor, Škubal Jakub, Hložek Martin, Müller Tibor

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!