Play-off zahájíme doma ve středu 1. 3. v 18.00 hodin

Základní část jsme zakončili ve čtvrtek domácí výhrou s Břeclaví v poměru 4:3. Kluci tak odehráli plný počet vyměřených zápasů, ze kterých 19 vyhráli, 4 prohráli a 1 až na nájezdy. Uzavřeli jsme tak základní kapitolu celkovým parádním 2. místem a nyní začneme nadstavbu.

A jak už to bývá, čekají nás nová utkání, kde přestávají platit papírové předpoklady a všichni začínají s čistým štítem. Už se nebude dát říct, ten je favorit, toho už dvakrát přehráli. Všichni postupující do play-off začínají na stavu 0 výher a budou bojovat až získají výhry 2, pak teprve postupují do dalšího kola.

Čtvrtfinále:

Středa   1. 3.   HC SPARTAK Uherský Brod – HC Spartak Velká Bíteš         18.00 hod  doma

Sobota  4.3.    HC Spartak Velká Bíteš – HC SPARTAK Uherský Brod         17.00 hod  venku

Neděle 5.3.     HC SPARTAK Uherský Brod – HC Spartak Velká Bíteš         17.00 hod  doma
případný třetí zápas

Další utkání semifinále a finále pokračují opět ve stejném režimu Středa – Sobota – případně Neděle.
Doma vždy začíná mužstvo, které po základní části skončilo na lepším umístění.

V tabulce po základní části náš soupeř a jmenovec HC Spartak Velká Bíteš skončil na 8. místě. Měl sice  stejný počet bodů jako Lvi z Břeclavi, ale dle pravidla lepšího rozdílu vstřelených a obdržených branek mu vyšlo číslo -10, kdežto Břeclavi +1, tak je až za ní.

Ovšem pro nasazení do Play-off platí pravidlo posouzení vzájemných utkání při rovnosti bodů. A tady získali více vzájemných bodů a tak do nadstavby poskočili na 7. místo a jsou našimi soupeři.

Ve středu 1. 3. v 18.00 hod začínáme na domácím ledě první zápas nových čtvrtfinálových bojů, přijďte nás povzbudit a zhlédnout zajímavý zápas.

Těšíme se na Vás a děkujeme za podporu v hledišti!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!